top of page
  • X
  • Spotify
  • Instagram
  • Extern News Netherlands

Alles wat je moet weten over de kosten van Extern-evenementen

Ben je klaar om deel te nemen aan de meest exclusieve en mysterieuze evenementen van Nederland? Extern biedt een unieke ervaring die je niet mag missen. In deze blogpost bespreken we de kosten van deelname aan onze evenementen en wat je kunt verwachten als je je inschrijft voor onze wachtlijst.


Zijn er kosten verbonden aan deelname aan Extern-evenementen?

Veel mensen vragen zich af of er kosten zijn verbonden aan deelname aan Extern-evenementen. Hier is wat je moet weten:


  • Kosten Variëren per Event: De kosten voor deelname aan een Extern-evenement kunnen variëren afhankelijk van de locatie en de aard van het evenement. Of het nu in een stijlvolle club of op een andere unieke locatie is, elke bijeenkomst biedt een andere ervaring en bijbehorende prijs.

  • Wachtlijst Aanmelding is Gratis: Het aanmelden voor onze wachtlijst is volledig gratis. Dit betekent dat je je kunt inschrijven zonder enige kosten en de kans krijgt om uitgenodigd te worden voor onze exclusieve evenementen.

  • Tickets en Prijsopgave: Als je wordt geselecteerd uit de wachtlijst, ontvang je een e-mail met je tickets en een gedetailleerde prijsopgave of factuur. Dit geeft je een duidelijk overzicht van de kosten voordat je besluit deel te nemen.

  • Gratis Annuleren: We begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Daarom is annuleren altijd gratis. Als je na ontvangst van je prijsopgave besluit om niet deel te nemen, kun je kosteloos annuleren.



Extern feest met groot podium

Tickets voor Ons Jaarlijkse Festival

Tickets voor ons jaarlijkse festival zijn zeer gewild. De prijzen voor deze tickets worden bekendgemaakt zodra we meer informatie kunnen delen met onze doelgroep. Zorg ervoor dat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief en ons volgt op social media om als eerste op de hoogte te zijn van updates.



VIP-Member Tickets

Voor degenen die op zoek zijn naar een nog exclusievere ervaring, bieden we VIP-Member Tickets aan. De kosten voor VIP-Memberships kunnen variëren afhankelijk van de voordelen en evenementen die je kiest. Als VIP-lid krijg je voorrang bij toegang tot evenementen, exclusieve voordelen en nog veel meer.

Wil je meer weten over hoe je een VIP-Member kunt worden? Klik hier om alles te ontdekken over VIP-Membership en de voordelen die het biedt.




Comments


Team Extern 

Extern E (info) Logo Transparant .png

Welkom bij het Extern blog! Hier deelt ons team van creatieve masterminds en evenementenliefhebbers de inside scoop over onze spectaculaire en exclusieve evenementen. Stap in de wereld van Extern en laat je inspireren door onze passie voor het buitengewone.

Posts Archive

Tags

bottom of page