top of page
  • Extern News Netherlands

Alles Wat Je Moet Weten Over Vip Tickets Extern De Ultieme Exclusieve Ervaring

Bijgewerkt op: 1 aug.

Bij Extern streven we ernaar om onze gasten een ongeëvenaarde en exclusieve ervaring te bieden tijdens elk evenement. Voor degenen die op zoek zijn naar net dat beetje extra luxe en comfort, hebben we de Vip tickets Extern ervaring gecreëerd. VIP-tickets bieden een wereld van privileges en exclusiviteit die je nergens anders zult vinden. Ontdek hieronder wat het betekent om een VIP Member te zijn en welke voordelen het met zich meebrengt.



Wat Houdt Een Extern VIP Membership In?


1. Voorrang op de Wachtrij

Als VIP Member heb je direct toegang tot onze evenementen zonder in de rij te hoeven staan. Met je VIP-ticket geniet je van een Fast Lane Access, zodat je direct naar binnen kunt en geen minuut van de actie hoeft te missen.


2. Exclusieve Chauffeursservice - De Extern Experience Ride

Ervaar de ultieme luxe met onze exclusieve Extern Experience Ride. Deze haal- en brengservice zorgt ervoor dat je in stijl en comfort naar het evenement reist. Voor meer informatie en om een prijsopgave te ontvangen, verzoeken we je om persoonlijk contact met ons op te nemen.


3. Toegang tot de VIP Ruimte

Onze VIP Members hebben toegang tot een speciaal bewaakte VIP-ruimte. Hier kun je in alle rust en veiligheid genieten van de exclusiviteit die Extern te bieden heeft. Deze ruimte is voorzien van comfortabele VIP-tafels en luxe zitgedeeltes, zodat je in stijl kunt ontspannen.


4. Gratis Fles naar Keuze

Als VIP Member krijg je toegang tot een gratis fles drank naar keuze, ter waarde van €150. Geniet van je favoriete drankjes zonder extra kosten en begin de avond goed met deze exclusieve aanbieding.


5. Privé Faciliteiten

  • Aparte WC's: Vermijd de drukte en maak gebruik van onze aparte VIP-toiletten, speciaal gereserveerd voor onze exclusieve gasten.

  • VIP Bar met Bediening: Profiteer van snelle service aan onze VIP-bar, waar speciaal opgeleid personeel klaarstaat om je favoriete drankjes te serveren. Geniet van persoonlijke bediening en vermijd lange wachttijden.


6. Persoonlijke Service

Onze VIP Members krijgen persoonlijke service van het Extern-team. Dit omvat toegang tot onze speciale hosts, die ervoor zorgen dat aan al je wensen wordt voldaan tijdens het evenement. Of het nu gaat om een drankje, een verzoek of een speciale ervaring, ons team staat voor je klaar.



cocktails op een bar

Waarom Kiezen Voor Een Extern VIP Membership?

Het kiezen voor een VIP Membership bij Extern betekent dat je kiest voor luxe, comfort en exclusiviteit. Onze VIP-pakketten zijn ontworpen om je een onvergetelijke ervaring te bieden die je nergens anders zult vinden. Of je nu komt voor het feest, de muziek, of de sociale mogelijkheden, met een VIP-ticket ben je verzekerd van een avond om nooit te vergeten.



Hoe Kun Je Een VIP Member Worden?

Het proces om een VIP Member te worden is eenvoudig. Meld je aan voor onze wachtlijst en geef aan dat je geïnteresseerd bent in een VIP-pakket. Zodra de tickets beschikbaar zijn, ontvang je een melding met alle details over de prijzen en hoe je jouw VIP-ticket kunt bemachtigen.



Met een Extern VIP Membership ben je verzekerd van een exclusieve avond vol plezier en luxe. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een van de meest prestigieuze ervaringen die Extern te bieden heeft. Klik hier om je aan te melden voor de wachtlijst en de kans te krijgen om een Extern VIP Member te worden.



Blijf Op De Hoogte

Voor meer updates over onze evenementen en VIP-mogelijkheden, volg ons op onze sociale media-kanalen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Laat de exclusieve wereld van Extern je volgende evenement onvergetelijk maken!


Comments


Team Extern 

Extern E (info) Logo Transparant .png

Welkom bij het Extern blog! Hier deelt ons team van creatieve masterminds en evenementenliefhebbers de inside scoop over onze spectaculaire en exclusieve evenementen. Stap in de wereld van Extern en laat je inspireren door onze passie voor het buitengewone.

Posts Archive

Tags

bottom of page